4 manieren om een pak te dragen

Blog 4 manieren om een pak te dragen

Een pak is geschikt voor alle bijeenkomsten, als het nou gaat om een meeting of een speciale bijeenkomst. Toch is het belangrijk om een pak goed te combineren met bijvoorbeeld de juiste schoenen. Hieronder staan 4 manieren om een pak te stijlen.

Coltrui

Als de winter eraan komt, zullen de dunnere stoffen plaatsmaken voor dikkere kleding. Je kunt bijvoorbeeld een pak goed combineren met een coltrui. Dit zorgt voor een stijlvolle look en het houdt je warm tijdens koude dagen. Ideaal!

T-shirt

Een T-shirt kan goed staan onder jouw pak. Toch is het belangrijk om stil te staan bij de keuze van het T-shirt. Ga je voor een ronde hals of een V-hals? Ook is het belangrijk om je T-shirt af te stemmen op de kleur van je pak. Daarnaast moet je T-shirt niet té groot zijn en ook niet té klein. Als je een goed T-shirt hebt gepakt uit je kledingkast, zal je een sportieve look creëren. Als het warm is, kun je het jasje uitdoen en staat het nog steeds casual!

Laarzen

Schoenen maken jouw outfit compleet en zijn een eyecatcher voor velen. Geef je outfit een chique uitstraling door een paar laarzen. Nette Dsquared heren schoenen of chelsea boots maken jouw outfit helemaal af. Deze schoenen staan niet alleen goed onder een pak, maar kun je ook prima bij jouw dagelijkse outfit dragen. 

Zwart

Een volledig zwarte outfit zal nooit uit de mode raken. Met een zwart pak, zwart shirt en zwarte schoenen zal jij de plank niet misslaan. Wel is het belangrijk dat deze items dezelfde kleur zwart hebben.

Recente berichten